standaard

Vind hier alle info over het Coronavirus

WIJ ZIJN WEER GEOPEND! We hebben buiten een GIGA sportpark gecreëerd d.v.m. 3 tentoverkappingen. Krachttraining, cardio, groepslessen zoals Senior Fit, Body-Pump, Grit etc, Circuittraining, Spinning en Yoga, alles heerlijk in de open lucht. Reserveer je plaats d.m.v. de "sportivity" app. Je persoonlijke sport omgeving. Download deze via de link uit de mail die je van ons hebt ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, stuur dan een email naar ledenadministratie@plazatheater.nl. We wensen je veel sportplezier.

 

FAQ i.v.m. Coronamaatregelen
 

Hoe lang blijft PLAZA Fit & Healthclub gesloten?

WIJ ZIJN WEER GEOPEND IN OLDENZAAL! We hebben buiten een GIGA sportpark gecreëerd d.v.m. 3 tentoverkappingen. Krachttraining, cardio, groepslessen zoals Senior Fit, Body-Pump, Grit etc, Circuittraining, Spinning en Yoga, alles heerlijk in de open lucht. Reserveer je plaats d.m.v. de "sportivity" app. Je persoonlijke sport omgeving. Download deze via de link uit de mail die je van ons hebt ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, stuur dan een email naar ledenadministratie@plazatheater.nl. We wensen je veel sportplezier.

Wat kan ik doen om fit te blijven?

Als PLAZA lid willen we je graag ondersteuning bieden die je nodig hebt. We bieden je onze Fitsnack Workouts aan zodat je oefeningen/ workouts kunt doen om in shape te blijven. Maak een account aan via www.fitsnacks.tv. Volg daarin het stappenplan en na het activeren van de code : CMOLDFS2293 wordt het platvorm vrijgegeven. Gebruik als email je eigen email-adres.. Ook bieden we je toegang tot de LesMills-tool. Je hebt direct toegang tot ongeveer 100 (korte) workouts en oefeningen,zonder dat je zich hiervoor hoeft te registreren. KLIK HIER voor de toegang.

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten/bevriezen?

Helaas is het niet mogelijk je lidmaatschap tijdelijk stop te zetten of te bevriezen vanwege het coronavirus. Dezelfde huidige reguliere voorwaarden zijn van toepassing.

Wordt er een compensatie gegeven nu de PLAZA Fit & Healthclub is?

Het lidmaatschapsgeld dat ik heb betaald voor de weken dat we waren gesloten, kan worden verrekend als korting op mijn toekomstige lidmaatschapsgeld. De verrekening vindt plaats vanaf het moment dat de clubs weer open zijn en we ik mijn lidmaatschap op de normale manier kan voortzetten. Het bedrag wordt verspreid over 6 periodes. Ook zijn er veel mensen die kiezen voor "LOYALITEIT". Dat betekent dat je geen compensatie hoeft en je loyaal bent aan je club. Je krijgt bij terugkomst een GOODYBAG t.w.v. tenminste € 50,--. Je bent niet alleen LOYAAL aan je club maar je steunt tegelijkertijd de lokale ondernemers die het al moeilijk genoeg hebben in deze periode. De keuze kon je doorgeven in de enail die is verstuurd, maar uiteraard kun je telefonisch en bij de balie altijd je keuze doorgeven. Uiteraard waarderen we ontzettend dat je loyaal bent. Want we willen na de crisis immers bestaansrecht houden, en jullie allemaal weer van dienst kunnen zijn.

Wordt deze periode automatisch geïncasseerd?

Ja, deze periode wordt door PLAZA Fit & Healthclub geïncasseerd ook al zijn wij gesloten. Natuurlijk zijn wij ons bewust van het feit dat je nu niet bij ons kan sporten. Wel geven we je voldoende alternatieven, om ook in deze periode fit te blijven. Desalniettemin bieden we je naast deze online mogelijkheden, ook een compensatie aan.

Is PLAZA Fit & Healthclub bereikbaar?

Op maandag, woensdag en vrijdag is PLAZA telefonisch bereikbaar (0541-511280) van 9.00 tot 12.00 uur en per mail (ledensupport@plazatheater.nl). Wij doen ons uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dat we jullie op dit moment niet van dienst kunnen zijn,  komt voor alle medewerkers als een harde klap aan. Naast dat wij onze allergrootste passie niet kunnen uitvoeren, valt dit ons ook financieel erg zwaar.

Wij kiezen er dan ook bewust voor om jou te vragen om PLAZA in deze moeilijke tijden te blijven steunen, de incasso gewoon te laten uitvoeren, zodat wij er alles aan kunnen doen om PLAZA  straks open te houden. De beste manier hiervoor is door de uitstaande abonnementen in stand te houden. Alleen dan kunnen wij onze medewerkers blijven betalen, de vaste doorlopende kosten betalen en de club op het kwaliteitsniveau houden dat je van ons gewend bent.

We gaan ervan uit dat je net als de meeste leden ‘normaal’ lid blijft van onze club(s). Je hoeft daarvoor niets aan te geven bij de receptie.

Je loyaliteit wordt waanzinnig gewaardeerd met een Goodybag bij terugkomst met waardebonnen van lokale ondernemers van totaal tenminste € 50,--

Om je meer duidelijkheid en helderheid te geven waarom wij gekozen hebben voor deze optie-mogelijkheden, willen we je vragen om even de tijd te nemen en even naar een kort filmpje te kijken waarin in het TV programma Kassa dit word uitgelegd.

Klik hier om het filmpje te bekijken…

LET OP! Iedere maandag, woensdag en vrijdag van 9.00- 12.00 uur staan we telefonisch voor je klaar als je ons "zomaar"even wil bellen. (we missen jullie ook namelijk) of als je vragen hebt over je lidmaatschap. 0541-511280

Namens het gehele team willen wij de wens uitspreken dat wij iedereen weer zo snel mogelijk hopen te ontmoeten in onze club en dat het jou in deze bijzondere situatie goed mag gaan!

Let goed op je gezondheid en die van uw medemens.

WIJ ZIJN WEER GEOPEND MAAR RESERVEER JE PLEK!

MAG HET NIET BINNEN DAN MAAR BUITEN. We hebben buiten tentoverkappingen gepla...

Lees meer

De Gezondheidsbooster bij Plaza in Oldenzaal

Geef je lichaam de aandacht die het verdient met de Gezondheidsbooster. Fitte...

Lees meer
Meer nieuws

WIJ ZIJN WEER GEOPEND MAAR RESERVEER JE PLEK!

MAG HET NIET BINNEN DAN MAAR BUITEN. We hebben buiten tentoverkappingen gepla...

Lees meer

De Gezondheidsbooster bij Plaza in Oldenzaal

Geef je lichaam de aandacht die het verdient met de Gezondheidsbooster. Fitte...

Lees meer
Meer nieuws