Bij Plaza Fit & Healthclub Oldenzaal kun je naast individuele fitness en groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft Plaza Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness! Probeer het uit met de Gratis Fitness Proefweek

Gratis Proefweek Fitness

Senior Fit bij Plaza Fit & Healthclub in Oldenzaal

Een speciale training voor de oudere jongeren. Gezond bezig zijn met leeftijdsgenoten. De jaren mogen dan gaan tellen, de animo om sportief bezig te zijn hoeft er niet minder om te worden. De overheid en steeds meer sportverenigingen hebben dit ontdekt en spelen hier met aangepaste activiteiten op in. Tot nu toe was er voor ouderen niet veel op het gebied van fitness. Plaza heeft een aangepast trainingsprogramma ontwikkeld gericht op conditieverbetering, spierversterking én op het vasthouden de bestaande conditie. Een tweede doelstelling is het tegengaan van gewrichtsverstijving.

Het resultaat is een gevoel van fitheid; een verbetering van uw levenskwaliteit. Na deze inspannende bezigheid is er altijd tijd voor een gratis kopje koffie. Kortom, een uurtje “gezellig amusement”.

Start nú met Senior Fit: Gratis Proefweek

Nieuwe leden starten altijd met een Gratis Proefweek. Maak dus snel kennis met de groepsles Senior Fit door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 

Bij Plaza Fit & Healthclub Oldenzaal kun behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft Plaza Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness!   

Highlight 3

Fitness/Groepsfitness

Train individueel of doe mee met de leukste groepslessen van Plaza Fit & Healthclub. Jij mag kiezen!

meer informatie
Highlight 1

Milon Cirkel

Plaza Fit & Healthclub in Oldenzaal heeft een Milon Cirkel, een uniek trainingsconcept tot 15x meer resultaat!

meer informatie
Highlight 2

Afvallen

Verander actief je levenswijze en neem deel aan de afslankchallenge. Voel jezelf trotser en vitaler dan ooit!

meer informatie

Plaza helpt mij bij het behalen van mijn doelstelling. Ik ben erg tevreden over de sportschool!

Rick
Rick

De trainers bij Plaza helpen mij enorm, daarnaast is de sfeer ook erg goed!

Sanne
Sanne