Senior Fit bij PLAZA Fit & Healthclub in Oldenzaal

Een speciale training voor oudere jongeren. Gezond bezig zijn met leeftijdsgenoten. De jaren mogen dan gaan tellen, de animo om sportief bezig te zijn hoeft er niet minder om te worden. De overheid en steeds meer sportverenigingen hebben dit ontdekt en spelen hier met aangepaste activiteiten op in. Tot nu toe was er voor ouderen niet veel op het gebied van fitness. PLAZA heeft een aangepast trainingsprogramma ontwikkeld gericht op conditieverbetering, spierversterking en op het vasthouden van de bestaande conditie. Een tweede doelstelling is het tegengaan van gewrichtsverstijving.

Het resultaat is een gevoel van fitheid; een verbetering van uw levenskwaliteit. Na deze inspannende bezigheid is er altijd tijd voor een gratis kopje koffie. Kortom, een uurtje “gezellig amusement”.

Start nu met Senior Fit: Gratis proefweek
Nieuwe leden starten altijd met een gratis proefweek. Maak dus snel kennis met de groepsles Senior Fit door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Bij PLAZA Fit & Healthclub Oldenzaal kun je behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft PLAZA Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness!

  Gevorderde training

  Bij ons is geen training hetzelfde.

  Professionele instructeurs

  Er is altijd voor iedereen een instructeur aanwezig.

  Plaza helpt mij bij het behalen van mijn doelstelling. Ik ben erg tevreden over de sportschool.