Small group training bij PLAZA in Oldenzaal

Fitness is nooit meer saai met de 30 minuten durende Small Group lessen in de fitnesszaal.  Het is een korte, effectieve indoor bootcamp training met een hoog fun gehalte. De oefeningen welke ook worden gebruikt in Personal Training zijn immens populair door de effectiviteit en goede resultaten. Door de afwisseling van oefeningen en trainingsmiddelen (kettlebells, battle-ropes, sand-bags etc) blijft het motiverend. Wil je nog extra aandacht besteden aan je buikspieren, dan kun je aansluitend meedoen met de 20 minuten durende Buikspiertraining. 

Start nu (samen) met een gratis proefweek Small Group training
Lijkt het je leuk om een week lang Small Group lessen  uit te proberen? Meld je dan snel aan voor een gratis proefweek door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gratis Proeftraining

Bij PLAZA Fit & Healthclub Oldenzaal kun je behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft PLAZA Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness!

Gevorderde training

Bij ons is geen training hetzelfde.

Professionele instructeurs

Er is altijd voor iedereen een instructeur aanwezig.

Plaza helpt mij bij het behalen van mijn doelstelling. Ik ben erg tevreden over de sportschool.