YOGA bij PLAZA

Wij geven diverse stijlen van YOGA in de sfeervolle Body & Mind zaal. Samenwerking tussen lichaam en geest, en de bewustwording daarvan staan centraal.  Door het uitvoeren van verschillende houdingen en het toepassen van ademhalings- en ontspanningstechnieken zorgt het beoefenen van YOGA voor meer energie, kracht, balans en ontspanning.

Stijve spieren, rusteloosheid in je lijf of geen verbinding kunnen voelen tussen hoofd en hart? Probeer dan eens een yoga vorm die bij jou past.  Yogahoudingen nodigen je uit om weerstand te verkennen en zo fysiek en mentaal sterker te worden. Het is dus niet gericht op prestatie, maar op de ervaring.       

           

Hatha;   2 x per week  lessen van 1,5 uur op woensdag en zondag. Deze basisvorm van yoga draagt bij aan het vinden van balans tussen aktie (yang) en rust (yin)   Ontspannings-en ademhalingsoefeningen maken deel uit van deze les.

Power;  2x per week lessen van 1 uur op maandag en donderdag. Deze krachtige vorm is ontstaan uit de Ashtangayoga en kenmerkt zich door de pittige stijl, waarbij spierkracht  en aktie centraal staat.

Beginners: 1 x per week les van 1 uur op dinsdag. Hierbij kun je vertrouwd raken met de klassieke yoga- houdingen. Bij yin houdingen wordt vooral je bindweefsel aangesproken, terwijl yang-poses zich meer richten op het versterken en soepel houden van de spieren.

Flow: 1 x per week  1 uur op vrijdag. Dit is een dynamische  yoga vorm, waarbij de  houdingen  in elkaar overvloeien. De coördinatie van een flow in  houdingen én ademstroom   wordt ook wel  Vinyasa genoem

Start nu met Yoga: Gratis proeftraining
Maak dus snel kennis met de Yoga door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gratis Proeftraining

Bij PLAZA Fit & Healthclub Oldenzaal kun je behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft PLAZA Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness!

Gevorderde training

Bij ons is geen training hetzelfde.

Professionele instructeurs

Er is altijd voor iedereen een instructeur aanwezig.

Plaza helpt mij bij het behalen van mijn doelstelling. Ik ben erg tevreden over de sportschool.