Sh'bam bij Plaza Fit & Healthclub in Oldenzaal

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. Sh’bam is de perfecte manier om in vorm te komen en je ‘inner star’ te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats.

Dit maakt Sh’bam tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende Sh’bam les is levendig, uniek en afwisselend en, zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.

Start nu met Sh’bam: Gratis proefweek
Nieuwe leden starten altijd met een gratis proefweek. Maak dus snel kennis met de groepsles Body Step door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Gratis Proeftraining


Bij Plaza Fit & Healthclub Oldenzaal kun je behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft Plaza Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness!

Bij PLAZA Fit & Healthclub Oldenzaal kun je behalve voor individueel fitness en fitness groepslessen als Spinning en Yoga ook terecht voor squash, Personal Training en fysiotherapie! Ook wanneer je wilt afvallen heeft PLAZA Oldenzaal een zeer geschikte methode: Slim Fitness!

Gevorderde training

Bij ons is geen training hetzelfde.

Professionele instructeurs

Er is altijd voor iedereen een instructeur aanwezig.

Plaza helpt mij bij het behalen van mijn doelstelling. Ik ben erg tevreden over de sportschool.